Bibliorura

 • Winnaars voorronde Veldeke declamatiewedstrijd

  Op woensdagmiddag 22 april vond in de Bibliotheek Bibliorura Roermond de voorronde van de declamatiewedstrijd van Veldeke plaats. Twee leerlingen van basisschool de Berensprong uit Herkenbosch, Femke van Cruchten en Sofie Kessels en drie leerlingen van basisschool de Stapsteen uit Herten, Evy...

  Lees meer...

 • Tuintijdschriften

  Het wordt lenteweer: kom snuffelen in onze tuingerelateerde tijdschriften op de tweede verdieping. Daar vindt u o.a. Home and garden, Landleven, Seasons, Tuinseizoen en Landidee. Lees ter inspiratie in Buitenleven van april het artikel met de titel Simpelweg gelukkig : de revival van de volkstuin.

  Lees meer...

 • Voorronde Veldeke declamatiewedstrijd

  Op woensdag 22 april organiseert De Veldeke Kring Remunj in samenwerking met de Bibliotheek Bibliorura de voorronde van de Veldeke declamatiewedstrijd Roermond e.o. De Veldeke declamatiewedstrijd is een wedstrijd tussen basisscholen, gericht op drie leeftijdsgroepen: De onderbouw (groep 3 en 4),...

  Lees meer...

 • Sluitingsdata April / Mei

  Beide locaties van de Bibliotheek Bibliorura zijn op onderstaande data gesloten. Koningsdag maandag 27 april ▪ gesloten Bevrijdingsdag dinsdag 5 mei ▪ gesloten   De Bibliotheek Bibliorura en haar medewerkers wensen u fijne dagen!

  Lees meer...

Aanwinsten

VerhalenBieb, het ideale leestussendoortje

Korte verhalen die je overal kunt lezen, voor leden en niet-leden. Zo maak je van je wachtmoment een leesmoment!

Download de app in de App Store

Download de App in de Google Play Store

Lees e-books online

Lees de e-books van de Bibliotheek online, op je PC of laptop. In 3 eenvoudige stappen.
Meer weten? Download de uitgebreide handleiding.

 

Voordeel met je Biebpas

Op vertoon van uw bibliotheekpas krijgt u korting of een attentie bij onder andere theaters, dierenparken, musea, pretparken en festivals, inmiddels in acht provincies.

Lees meer